Címünk: Budapest, 1039 Madzsar József u.2 Hétköznap 10-18 óráig. Tel: 06/20-561-22-58 Email: info@perfektpc.hu | Térkép
Termék kategóriák

 

 

Bevásárló kosár
 x 

A kosár üres

Top 10

D-Link DIR-605L Wifi Router

E-mail
D-Link DIR-605L Wifi RouterGarancia: 24 hó

Bolti ár: 4 862 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Webshop ár: 4.630 Ft
Kedvezmény
Leírás

Gyártó: D-Link
Modell: DIR-605L


Főbb jellemzők
Minden Wi-Fi tanúsítványú készülékkel kompatibilis
A biztonsági funkciók, mint az SPI tűzfal és a WPA2 védi a hálózatot a nem kívánt beavatkozástól

Leírás
A D-Link Wireless N Router DIR-605L-el kényelmesen gyors vezeték nélküli hálózatot hozhat létre otthon. Csatlakoztassa a készüléket egy szélessávú modemhez, ossza meg a gyors WLAN összeköttetését másokkal, a Weben való szörföléshez, E-mailek lehívásához vagy online a családdal és barátokkal való cseteléshez. A Router a Wireless N-technikán alapul, amely a Standard 802.11b/g-hez képest nagyobb sebességgel és hatótávolsággal rendelkezik.

A NAT támogatásnak (Network Address Translation) köszönhetően azonos IP címmel több felhasználót is összekapcsolódhat az Internettel. A Wireless N Router DIR-605L ezen kívül beépített négy portos 10/100BASE-TX-Ethernet- kapcsolóval is rendelkezik, így kábel csatlakozású számítógépek is rugalmasan csatlakoztathatók a hálózathoz. A DIR-605L továbbítja a mydlink-App-on keresztül a Push üzeneteket az Apple és Android okostelefonokra firmver frissítésre, felhasználói aktivitásra és a meg nem engedett hozzáférésekre vonatkozóan. Ezen kívül a mydlink bármikor értesít az aktuálisan rendelkezésre álló router frissítésekről. Valamennyi Web aktivitás valós idejű krónikájának (taggelésének) köszönhetően a gyerekeinek otthon biztonságos környezetet tud teremteni. Mindezeken túl azonnal értesülhet a vezeték nélküli hálózatát ért betörési kísérletekről, így a lehető leggyorsabban reagálhat a fenyegető veszélyekre.

A DIR-605L-nek beépített tűzfala, valamint egy SPI-tűzfala is van a hacker és egyéb behatolók támadási veszélyének minimalizálására és a hálózati forgalom analizálására. WEP-, WPA- és WPA2 kódolás gondoskodik hálózati forgalmának biztonságáról. A D-Link Easy telepítő varázslóval néhány perc alatt létrehozhat egy vezeték nélküli hálózatot. A varázsló végig vezeti az új hardver telepítésének, a hálózati kapcsolatok létrehozásának és új készülékek bekötésének könnyen megérthető folyamatán. Konfigurálja a szolgáltatói beállításokat, hogy gyorsan szélessávú Internet hozzáférés álljon rendelkezésre. A Wireless N Router DIR-605L ezen kívül WPS tanúsítvánnyal rendelkezik (Wi-Fi Protected Setup), ami a vezeték nélküli hálózat és a biztonsági funkciók konfigurálását még egyszerűbbé teszi.

Jellemzők

  • Kompatibilis az IEEE 802.11n/b/g-vel
  • Széleskörű felhasználói szintű tervezési és vezérlési lehetőségek
  • 2 fix külső 5 dBi antenna
  • mydlink-App iOS-készülékekhez és Android okostelefonhoz.

Vezeték nélküli

  Igen
USB csatlakozó Nincs

LAN

 
LAN portok száma  4 port
LAN sebesség  10/100 Mbit/s

WAN

 
WAN portok száma 1 port
WAN sebesség 10/100 Mbit/s

WiFi

 
Wi-Fi sebesség 300 Mbit/s
Működési frekvencia  2,4 GHz
Antennák száma 2
Vezeték nélküli szabványok
802.11b
802.11g
802.11n
 

Biztonság

 
WEP titkosítás
64 bit
128 bit
Biztonsági lehetőségek
WPA
 
WPA2
WPS
 
Tűzfal

 


Garancia: 24 hó

Bevásárló kosár
 x 

A kosár üres

Top 10